Hoppa till innehåll

”92 Det är jobbigt att gå till skolan. Så fort jag närmar mig skolan får jag kraftig ångest och panik. Lyssna på mig. Jag behöver hjälp.

Hur har ditt barn det i skolan?

Det är jobbigt att gå till skolan. Så fort jag närmar mig skolan får jag kraftig ångest och panikångestattacker. Jag tycker det är svårt med alla människor. Jag kan inte prata i skolan (selektiv mutism och autism). Det är svårt att förstå syftet med skolan om jag ska behöva må så här dåligt. Jag tycker de flesta ämnen är intressanta men det går inte ändå. Jag har fått medicin ifrån BUP men det hjälper inte när jag måste vara i skolan. Det finns ingen på hela skolan som jag kan vända mig till om jag behöver. Skolan gör mig trött. När jag varit där några timmar och sen kommer hem så somnar jag.

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Jag behöver någon som jag är trygg med som finns där för mig hela tiden. Nej jag får inte det stödet nu.

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Lyssna på mig. Jag behöver hjälp.