Hoppa till innehåll

#94 Det är ett rejält misslyckande för svensk skola. Det är inte pedagogerna som saknar kunskap, utan pengapåsen som sinat och dessa barn slås ut först av de ekonomiska nedskärningar som sker runt om i landet.

Hur har ditt barn det i skolan?

När lösningen på problemet blir att vi föräldrar måste  gå  med på att gå upp på dos i antidepressiv medicin så funderar jag på  varför mitt barn egentligen ska behöva gå till skolan. En skolplikt som gjort att barnet blivit suicidal och ingenting längre fungerar eller är roligt. Ett rejält misslyckande för svensk skola. Det är inte pedagogerna som saknar kunskap, utan det är pengapåsen som sinat och dessa barn slås ut först av de ekonomiska nedskärningar som sker runt om i landet.    Pedagogerna går på knäna med att jobba inkluderande med mindre o mindre resurser, o större o större spridning bland eleverna både socialt o kunskapsmässigt.    Vi satsar på att rusta upp försvaret, men Sveriges framtid – våra barn, är de inte värda att satsas på?   

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Mer resurs i form av en pedagog som kan stötta o vägleda. 

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Se över behovet i varje skola och rikta resurs utifrån behov.