Hoppa till innehåll

#108 Skolan försöker göra så gott de kan, men det finns inte pengar till det han behöver, en liten undervisningsgrupp. Min son och hela vår familj mår piss.

Hur har ditt barn det i skolan?

Under låg- och mellanstadiet har min son haft samma lärare. En ”fyrkantig” lärare som har fått min son att fungera väl. När högstadiet drog igång i höstas gick det sakta men säkert utför. Sedan höstlovet är min son hemmasittare med panikångestattacker och själmordstankar. Skolan försöker göra så gott de kan, men det finns inte pengar till det han behöver, en liten undervisningsgrupp. Min son och hela vår familj mår piss.

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Mindre undervisningsgrupp, inte enbart läroboksundervisning. Detta får inte mitt barn.

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Mindre undervisningsgrupper. Mer pengar till skolan. Mer fortbildning för personal med fokus på npf och ångest/depression.