Hoppa till innehåll

#109 Hon skulle behöva ett anpassat schema, en väldigt liten grupp att jobba i. En engagerad person som kan ge små, små mål som blir nåbara

Hur har ditt barn det i skolan?

För det mesta kommer mitt barn aldrig iväg till skolan… Kommer hon iväg går hon inte på lektionerna utan sitter i korridoren. Skulle hon mot förmodan ta sig in i lektionssalen gör hon ingenting. I vår skola läser man all litteratur på dator och jobbar mestadels med den vilket inte funkar alls för min dotter. Hon kan inte samla ihop sig så pass mycket att skärmen blir målet…

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Hon skulle behöva ett anpassat schema, en väldigt liten grupp att jobba i. En engagerad person som kan ge små, små mål som blir nåbara.  Möjlighet att använda böcker, papper och penna skulle underlätta. 

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Pengar och resurser till skolorna. Låt lärarna bli fler så det finns tid för alla elever.