Hoppa till innehåll

#141 En skola för alla bör anpassas till hur barn fungerar och inte till traditionella åsikter om hur barn fungerar.

Hur har ditt barn det i skolan?

Mitt barn går inte i skolan, skolskadades akut vid 9 års ålder. Idag 12.

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Det finns inget annat stöd som fungerar än att lämna barnet i fred. Nu måste hen få möjlighet att utvecklas utan utvecklingsstörande problem som ångest. Hen är livrädd för skola och allt som har med det att göra har inte förutsättningar att ta till sig varken KBT eller något med skola att göra.

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

En skola för alla bör anpassas till hur barn fungerar och inte till traditionella åsikter om hur barn fungerar. Det bör vara mycket mindre klasser , högre löner åt lärarpersonal och mycket vassare och mer djup på lärarutbildning och högre kunskapskrav. Idag utbildas lärare som inte kommer in på andra utbildningar.     Kommunen ska inte vara ansvarig för budgeten! Rektorer ska kunna vilja och kunna få utökade medel med motiveringar.    Föräldrar ska ha mycket mer inflytande och kommunen lägre!    Ta bort skolplikten då barn ocu unga skadas då de MÅSTE till en ickefungerande skola som sedan bryter ned dessa barn till psykiska vrak. Inte ett enda barn ska uppleva psykisk ohälsa, en enda dag. Varje dag med psykisk ohälsa är en dag för mycket!!!    Fy och usch för människosynen som skadar barn.