Hoppa till innehåll

#143 Nu är vi på gymnasiet… Åter igen möts vi av oförstående lärare som kräver uppmärksamhet utan att först ta reda på varför vårt barn har svårt att påbörja, fokusera och avsluta en uppgift. 

Hur har ditt barn det i skolan?

Fortfarande inte hjälp…. nu är det i gymnasiet. I mellanstadiet uppdagades svåra problem och många möten med rektor och lärare där vårt barn var ”problemet”.   Alla tyckte att vårt barn skulle ”sköta sig”, ”rycka upp sig”, ”hänga med på lektionerna ”, etc… till slut vägrade vårt barn att gå i skolan. Motvilligt kontaktade vi BUP.   Vi fick en utredning och började förstå.   Sedan en fantastisk lärare på högstadiet fått tillbaka vårt barn i skolan så började en del arbete med olika anpassningar.   

Nu är vi på gymnasiet…  Åter igen möts vi av oförstående och lärare som kräver uppmärksamhet utan att först ta reda på varför vårt barn har svårt för att påbörja, fokusera och avsluta en uppgift…  Vårt barn är en begåvad, mångfacetterad och fantastisk människa som inget hellre vill än att klara av sina studier.    

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Hjälp att förstå sig själv  Hjälp att sätta igång  Hjälp att fokusera   Hjälp att avaluta

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Hjälpa lärare att inhämta den kunskap det krävs för att förstå NPF  Vi har fått mata lärare i våra skolor med material.