Hoppa till innehåll

#194 Efter år av kommunikation med skolan har de äntligen förstått hon behöver extra stöd och har fått det. Testar nu mindre sammanhang och nu älskar hon att gå till skolan. Ska det behöva gå så långt? 

Hur har ditt barn det i skolan?

Min dotter är 11 år och går i kommunal skola. Har haft skolfrånvaro från och till sedan förskoleklass. Haft ångest, mått illa och kräkts när hon ska till skolan och troligen varit deprimerad. Har troligen AST men väntar på remiss till BUP.  Efter år av kommunikation med skolan har de äntligen förstått hon behöver extra stöd och har fått det. Testar nu mindre sammanhang och nu älskar hon gå till skolan. Ska det behöva gå så långt? 

Vilket stöd upplever du behövs för att ditt barn ska klara av skolan?

Behöver gå i mindre sammanhang och mer individuell hjälp. Har precis börjat få det. 

Vad du tycker att politiker i din kommun eller på nationell nivå ska göra för att skapa En skola för ALLA?

Göra om hela skolsystemet så det passar alla, speciellt barn med NPF. Mindre klasser och mer stöd för elever.